Raaka-aineet

Lemmikkien ruoka – lisäaineeton ja kotimainen

 

Kissoille ja koirille tarjottavien ruokien sisältämät raaka- aineet on oltava tunnettuja, puhtaita ja lisäaineettomia, jotta lemmikin on mahdollista saada tarpeeksi kasvun ja ikääntymisen aikana terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ravintoaineita.

Kennelpakaste Oy:n valmistamat lihaisat tuorepakatut kissan- ja koiranruokatuotteet ovat puhdasta, maukasta ja ravintoarvoiltaan erinomaista kotimaista lemmikkieläinruokaa.

Tuorepakatut lihatuotteet EIVÄT sisällä säilöntä- tai lisäaineita eikä niihin ole lisätty vitamiineja. Puhtaat ja täyspainoiset Kennelpakaste- tuotteet ovat terveellisiä ja turvallisia valintoja kaiken ikäisille ja kokoisille lemmikeille.

Kennelpakaste Oy:n valmistamissa koirien- ja kissojen ruokatuotteissa käytetään ainoastaan eläinlääkärin tarkastamia ja puhtaiksi todettuja eläinkunnasta saatuja tuoreita raaka-aineita.

Tekemämme pitkät kuljetussopimuksemme takaavat sen, että kaikkien käyttämiemme raaka-aineiden kylmäkuljetukset tehtaalle tapahtuvat yhtä nopeasti, hygieenisesti ja tarkasti kuin lihakauppatoimituksetkin.

Scroll to top