Kennelpakasteelle suomalaisen työn tunnus

Kennelpakasteelle suomalaisen työn tunnus – ”Olemme aina valmistaneet tuotteet kotimaisista raaka-aineista”

Ikaalisissa toimiva lemmikkiruokatehdas Kennelpakaste Oy on saanut Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistetuista eläinten ruoista. Tunnuksen myönsi Suomalaisen Työn Liitto.

”Olemme Kennelpakasteessa aina valmistaneet tuotteet puhtaista, laadukkaista ja kotimaisista raaka-aineista. Meille on kunnia-asia tehdä terveellisiä ja ravitsevia ruokia lemmikeille”, kertoo tuotantopäällikkö Hannu Perälä.

Kennelpakaste on Suomen vanhin lemmikkien raakapakasteita valmistava yritys. Se on perustettu vuonna 1979.

Avainlippu takaa kotimaisuuden, tunnetaan laajalti

Kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin.

Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on jopa 92 prosenttia.

”Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, ympäristöystävällisyydestä sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista kuluttajille ja asiakkaille”, kertoo Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu.

Kyselyyn vastanneista 71 prosenttia on sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti.

Lisätietoja:

Kennelpakaste Oy
toimitusjohtaja Mikko Rajala, 050-372 3627, mikko.rajala@kennelpakaste.fi
tuotantopäällikkö Hannu Perälä, 044-756 5101, hannu.perala@kennelpakaste.fi

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Tunnusta kantaa yhteensä noin 4 000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua.

www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.

Scroll to top