Kennelpakaste Oy:lle uudet omistajat – Tavoitteena olla johtava lemmikinruokien valmistaja Suomessa

Ikaalisissa toimiva Kennelpakaste Oy on vaihtanut omistajia. Yhtiön toiminta jatkuu normaalisti.

Uudet omistajat ovat sastamalalaiset Mikko Rajala ja Petri Holappa. Yhtiön myyneet Aniita, Kari ja Harri Kaasalainen siirtyvät viettämään ansaittuja eläkepäiviä.

Mikko Rajala ja Petri Holappa kiittävät Kennelpakasteen vahvuuksia, eli uskollista asiakaskuntaa, tavarantoimittajia sekä hyviä ja sitoutuneita työntekijöitä. ”Alamme tehdä määrätietoisesti töitä,
jotta meistä tulisi johtava lemmikinruokien valmistaja Suomessa”, Rajala ja Holappa kertovat. Yhtiö valmistaa kissoille ja koirille eläintenruokia kotimaisista raaka-aineista. Uudet omistajat lupaavat myös kasvattaa tuotevalikoimaa.

Aniita, Kari ja Harri Kaasalainen ovat tyytyväisiä, että perheyritykselle löytyi kehittämishaluiset jatkajat. Yhtiön toiminta jatkuu Ikaalisten Teikankaalla tuttuun tapaan.

Petri Holapalla ja Mikko Rajalalla on pitkä ja monialainen yrittäjäkokemus. Yrittäjätaustaa on Holapalla kolmisenkymmentä ja Rajalalla parikymmentä vuotta.

Kennelpakaste on yksi Suomen suurimmista lemmikkieläinten ruokien valmistajista, liikevaihdon ollessa n. 1 MEUR. Tuotteita toimitetaan kaikkialle maahan. Yhtiön omat ja nykyaikaiset tuotantotilat ovat Ikaalisten Teikankaan teollisuusalueella, jossa se on toiminut vuodesta 1984. Työntekijöitä on viisi. Toimintansa Kennelpakaste
aloitti Tampereella vuonna 1979.

Lisätietoja:

Mikko Rajala, toimitusjohtaja, p. 050 372 3627, mikko.rajala@kennelpakaste.fi
Petri Holappa, hallituksen puheenjohtaja, p. 0400 598 150, petri.holappa@kennelpakaste.fi

Scroll to top